Greta on veitikka siskokulta
Greta on veitikka siskokulta
Oletettuun Pyllykirjan bunkkeriin saapui ylivetolauta viesti Mustahuumoriviikkojen sisällöksi. Greta oli Bornholmilla ja rehvasteli "tehneensä sen" Tsot tsot eipäs keulita nyt ei ole asiaa seksistä ja Gretasta. Greta and the GreedPleace bändi räppäsi, possauttivat sen Nord Stream ryssänluiruputken reikäraudaksi ja niin Itämeren poreallas chillailuun oli tehty ilmanpilluun lopettamiseksi NATO meressä.
Viddu Greta äläpäs keuli. Me olimme mukana ja teimme Posankan kanssa märät duunit
Viddu Greta äläpäs keuli. Me olimme mukana ja teimme Posankan kanssa märät duunit
 Siitäs saitte ryssät ja lännen kapitalistit. Me ollaan vahvempia kuin te kaikkine sotalaivoinenne ja sukellusveneinenne. Me tehtiin pieni hupisukellus Posankan kanssa ja poksautettiin teille metaanit ilmoille, ilmastoon jota tuhoatte. Me ollaan maaäidin penikoita ja silleen, tajuutsä, tajuuttekste. Meillä oli tarkoitus pitää lapsekasta hauskaa ja polttaa metaania kuin pierua mutta ei saatu sitä ryssän paskaa luirua syttymään, viddu.
 Pyllykirja muistuttaa että tämän viestin lähde GreenPeace ei halua kredittiä tästä tempauksesta ja haluaa pysyä piilossa, mediahiljaisuudessa. Kiitos ymmärtäväisyydestä Greta and the GreedPleace.
 Greta Thunberg jakoi Nato-vastaista sisältöä 
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/093bf90f-2b3a-419e-98ef-302ef3a8baac
 Ilmastoliikkeen pitää jättää lapset rauhaan 
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/79264f82-98a8-4e73-b485-88f744595a5b
 
Viddu minäkin haluan joskus panna tajuuttekste
Viddu minäkin haluan joskus panna tajuuttekste
 Greta soittaa suutaan ja räppää punkbändi Greta and the GreedPleace köörissä. Aiheet vetoihin otetaan omasta elämästä ja sukupuolielimen aiheuttamista ongelmista ja onnenhetkistä. Gretaa vaivaa ilmanpanoo ongelma kuten joitakin ilmanpilluu, arvelee Pyllykirjan vanha tuttu seksisti Aina Ilona. Nuoruus homostelevassa Ilmanpilluu ajassa on vaikeaa ja saa tekemään hurjii juttui. Niin on vuoristorataa lautaneitin aikakin ilmanpilluu idolina. Mutta kyllä se siitä ajastaan hoituu kun pallot kasvaa, täh täh.
Pyllykirjan artikkelien kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransPyllyn nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijättärellä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.