Kerrotaan että ennenvanhaan nartut tanssivat perseet rähmien Kultaisen Danny Vasikan ympärillä hapuillen samalla Vasikan kullitettua penistä, kultaista oksaa mammoille ja miehilyksille, paremman onnenpotkun toivossa. Iso D Kultainen Penis ei pettänyt koskaan vaan livahti jokaiseen nartunkoloon tuomaan hyvää onnea. Suosi suomalaista, maista kotimaista, Iso D on parempi kuin ameriikan Tommy Jee Jee Lee saati Ron Jeremy, jämpti on niin.
Minullakin on unelma. Minäkin olen ihminen, olennainen
Minullakin on unelma. Minäkin olen ihminen, olennainen
Urbaanijuorun, vahvistamattoman mukaan Demarinuoret ovat tänään tanssineet elämän ja kuolemantanssia aina Lipposen Paavoa myöten NATO sateenvarjon alla Kultasen Kyrvän ympärillä jonka Demarinuoret pelastivat parempaan talteen palkitun Jauhojengin idollin, eDoll Sannan muiden mediakiireiden takia.
Kultainen Vasikka on varastettu  joskus historian hämärissä vasikan niin hyväätekevän Kultaisen Peniksen takia. Nykyisin on jäänyt Helsingin Erotiikkamessuille tehtäväksi mainita ja jakaa Kultainen Penis sitä eniten himoitsevalle ihmiselle, eläimelle tai määrittelemättömälle elolliselle olennolle mutta ei astraaliruumiille. Kullitetun Kyrvän haju ja maku kiihotti taas monta Erotiikkamessujen uskollista kävijää. Kaapelitehtaalla oli luvassa vuoden tärkein kunniamaininta ja kovan Kultaisen Peniksen luovutus sen ansainneelle, ankarat ehdot täyttävälle julkisuuden henkilölle, eläimelle tai määrittelemättömälle olennolle, ei kuitenkaan astraaliruumiille. Kongi kumahti Kaapelitehtaalla ja Kultaisen Peniksen palvojat saivat kuulla vuoden kuuluisimman sekopäänartun, Jauhojengin siipeilijättären päämäämääministeritär Sanna eDoll Marinin nimen mainittavan suuresti arvostettavana palkittuna, Vuoden Kultaisena Pilluna. Ai saatana ja viddujen vittu nyt on glamouria ilmassa.
Lokakuisen viikonlopun Sexhibition-erotiikkamessuilla Helsingissä esiintyvä Valtiatar Keiju piiskaa ihmisiä työkseen. Eikä siinä muuta, molo kouraan ja menoksi sanoi entinen Tampereen flicka.
https://www.is.fi/viihde/art-2000009163902.html
Pientä karsastusta väikkyi Sannan silmäkulmissa. Hän kuiskasi ystävälleen: Vittu kun saisi vielä maistaa sitä alfakultamunaa, Kultaista Penistä, Ison D kollin kalua, KultaKyrpää niin Erotiikkamessupalkinto muuttuisi lihaksi ja roiskeeksi. Pikku ja ilolinnut saivat edelleen kuulla kuiskeet kuin kultamulkunroiskeet eDoll Sannan suunnitelmista valloittaa maailma OnlyFans mallina kultamuna suupielessä syntyneenä erotiikka-alan yrittäjänä, kunhan politiikkahommista päästään eroon omaksi ja Suomen kansan eduksi. # Je suis Stormy Daniels # Je suis Marinistes
https://onlyfans.com/onlyfans
Tiettävästi Erotiikkamessujen Kultaista Penistä ei saa edes päämääministeritär aivan tyhjästä nyhjäistyä.  Olavi Uusivirran ex-vaimo avautuu Olavin ahnaasta suuteluvideosta Sanna Marinin kanssa: "Erikoista, tarvitseeko Sanna käytettyä, kierrätys uusivirtaa menestyäkseen mediahorohommissaan. No Kultainen Mulkku on ansaittava, kippis Sannatar"
https://www.seiska.fi/Kotimaa/Sanna-Marinin-ja-Olavi-Uusivirran-intiimi-hetki-tallentui-videolle-nyt-puhuu-Olavin-ex
kultainen penis kakku
Kultainen penis kakku
 
Päämääministeritär Sanna Marina sai sEXHIBITION-erotiikkamessuilla Kultainen Penis palkinnon.
https://www.seiska.fi/Kotimaa/Sanna-Marin-palkitaan-seksimessuilla-Kultainen-Penis-palkinnolla-syyna-eroottinen-bilevideo
Urbaanijuorutaan että Kultaisen Peniksen voiton kunniaksi leivottiin Kuuden Peniksen Kakku jonka peniksentyngät eDoll Sanna hotki suuhunsa. Muruakaan ei tippunut lattialle. Kakusta saa suosittua kierrätys-uusivirtaa, perinteistä fossiili poweria ja eikun menoksi. Toosa täyteen sano Tampereen flicka.
Samaan aikaan toisaalla mulkunpuutteesta kärsivät Demarinuoret ottivat vastaan Sanna eDoll Marinille myönnetyn Kultaisen Peniksen. Päämääministerittären arvolle sopivasti Kultainen Penis de Lux on fluxus malli jossa on lisäominaisuutena Kultainen Suihku. Se palon sytyttää se palon sammuttaa Yabbadabbadoo be doo. Kultainen Penis on kiertopalkinto, huoranmurikka jonka ovat vuosien saatossa pokanneet muun muassa Linda Lampenius, Juha Föhr, Levottomat-elokuva ja Suomen eduskunta.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f5ca14cf-1163-4bf2-9ae6-a5e5bf3f5a45
Goldfinger - Kultasormi Vibraattori
Goldfinger - Kultasormi Vibraattori
Goldfinger - Kultasormi Vibraattori - aidon Kultaisen Peniksen korvike on myös paljon käytetty kodinkone jonka suosio on taattu. Sen voi hankkia itselleen korvikkeeksi jos kateus Sannan Kultainen Penis voittoa kohtaan käy ylipääsemättömäksi. Arvattavaksi jää ruiskauttaako Kultainen Penis myös Kultaisen Suihkun käyttäjättärensä iloksi ja virkistykseksi. Hanki omasi Punainenkuu
https://www.punainenkuu.fi/Kultasormi-vibraattori
Pyllykirjan artikkelien kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransPyllyn nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijättärellä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.