Onko Sannalle vaihdettu pää
Onko Sannalle vaihdettu pää
Viimeaikoina useasti päättömyyksistä huomion kohteeksi joutunut pm Sanna Marin on taas herättänyt huomiota koskien päättömyyksiin hairahtanutta päätään, yläpäätään. Myös Marinin alapään päättömyydet ovat päätyneet kuviin ja videoihin mutta ne eivät kuulu tähän juttuun kertoo Pyllykirjan vanha tuttu Aina Ilona.
Kuuman urbaanijuorun mukaan tohtori Harzinowitz olisi kaikessa hiljaisuudessa vaihtanut Marinille uuden pään jonka, päänsiirtoleikkauksen liitossauma näkyy useissa tarkoissa valokuvissa, kuten yllä.
Hämärähommissa varjoissa takavasemmalla viihtyvä sometähtien suosima tohtori Harzinowitz on joutunut ennenkin juorujen kohteeksi ammatillisen osaamisensa takia. Juorutaan että hän olisi myös Suomen naapurimaan Venemaan alfauros herra Putten päänsiirron toteuttaja, kuva alla.
Ai Saatana jokos saavuit Moskovaan
Ai Saatana jokos saavuit Moskovaan
Onhan tohtori Harzinowitz huippuammattilainen päättömyyksiin sortuneen valtiaan ja valtiattaren yläpäänvaihdossa, kuten kuvista näkee. No, kyllähän näitä hommia riittää kiittelee tohtori Harzinowitz.
Samaan aikaan toisaalla Sanna Marinin ”irtopää” ihmetyttää somessa
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009176557.html
https://www.seiska.fi/Kotimaa/Meniko-Sanna-Marinin-kuvakasittely-jo-liian-pitkalle-Irtopaa-huvittaa-somessa-Katso
Pyllykirjan artikkelien kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransPyllyn nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijättärellä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.