Naisentekele ja nainen samassa kilpailussa
Naisentekele ja nainen samassa kilpailussa
MIltä näyttää naisurheilun tulevaisuus nyt kun entisetpojat tunkevat cis-naisten joukkoon naisten urheilussa kilpailemaan. Pyllykirjan vanha tuttu naisatleetti Aina Ilona arvelee ettei cis -naisilla ole tulevaisuutta naisurheilussa sen jälkeen kun Man Made BItch hyväksyttiin kilpailemaan naisena naisten joukossa. Aika paska tulevaisuus syntyperäisille naisille ellevät saa tasoitusta isompia kanssakilpailijattariaan vastaan.
Toinen vaihtoehto olisi perustaa Man Made Bitch urheilu erilleen naisurheilusta sanoo AIna Ilona. Naisuimari järkyttyi, kun kilpakumppani, entinenpoika tuli samaan pukuhuoneeseen ja myöhemmin altaaseen kilpailemaan.
https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/c998bb01-e295-418e-b919-45c7998c2d06
Samalla voisi perustaa omat urheilukisat kaikille mahdollisille sukupuolikkaille tai sukupuolettomille urheilijoille, friikkisirkus jolla olisi myös viihdearvoa. Ja Sexhibition-seksimessut myös mukaan urheilufriikkisirkuksen oheisohjelmistoon esittää AIna Ilona. Toimittajatar Sanna Ukkolakin kävi tarkastamassa Sexhibition Kultainen Penis kiertopalkinnon joka myönnettiin ilman hakemusta Sanna eDoll Marinalle näyttävistä suorituksista uusivirran kuohuissa.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/540f0e29-06ef-4c2a-b31b-271ed2d5f363
Tämän artikkelin kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransPyllyn nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijättärellä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.