Ai Saatana MArina olet sinä melkomoinen humutyttö
Ai Saatana Marina olet sinä melkomoinen humutyttö
Voihan himpatin pimpatti Sannatar mä en ala tätä alamäkee pyllymäkenä laskemaan. No voihan pimpatin himpatti Siipirikko Saarikko ala twerkkaamaan se on kivaa ja sillä pääsee kuviin lööppeihin. Jumankauta sähän puhut kuin sometähti. No mähän oon. No niin oot. Nyt me ollaat kuin nartut kuutamolla vai mitä naapurin flicka. Pylly pyörimään, hukkaviiva vinkumaan.
No nythän mä hokasin sisko, sähän voisit kysyä Angelin tytöiltä jos niillä on jäljellä niitä pikkuhameita joissa ne esiintyi silloin kun ne esiintyi. Se Angelintytön hame olis aika magee sun runsaan pyllyn peittona. Saattais vilahtaa kamelinvarvas, ihanaa hukkaviivan vingutusta.
Sä ja sun kamelinvarvas eDoll sisko. Vinguta vaan sitä niin saadaan käräjät Saamenmaalle. Viddu niitäkin on melkeen monta klaania saamelaisia, sovi siinä sitten miten puolin mikäkin saa etuja.
Hei tiiätsä mitä transtyttö sano saamelaistytölle vaivaiskoivun alla talvipakkasella. No?
Atte munje zinna? Ai niikse sano. Mistähän hukkaviivasta siinäkin väännettiin. Aslakki tuli mustankipiäksi, kerrotaan.
Ai saatana Siipirikko Saarikko onhan meillä sentään Vitsikko vai olikse Viisikko. Puhalletaan yhteen pyllyyn niin se savuaa liikaa, ilmanpilluu ihanaa ilmanpilluu. Huh nyt lipsahdettiin taas ikivihreät tontille. No lähtihän se siitä taas puksuttamaan akkavallan Vitsikko. Lähetääks panee, eikun ethän sä ole se.
Samaan aikaan toisaalla. Pääministeri Sanna Marin ja valtiovarainministeri Annika Saarikko sopivat puolueidensa väliset kiistat.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000009205517.html
Tämän artikkelin kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransPyllyn nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijättärellä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.