Mikä on vaihdevuosilomalta palannut paisuvainen pakinakokoelma Pyllykirja?
Mikä on vaihdevuosilomalta palannut paisuvainen pakinakokoelma Pyllykirja?
 Missä on vaihdevuosilomalta palannut paisuvainen trans-sirppinarttu, pakinakokoelma Pyllykirjan luoja? Istuu pytyllä alapesulla. Ideologioista poliittisista ja uskonnollisista uskomuksista vapaa Trollitehdas Pyllykirja ei ole horror-scope tuunaamo eikä alapesula.
 Pyllykirja ei ole Facebook vaikka onkin silkkaa parahuldaista hölynpölyä. Paisuvainen Pyllykirja on yhteisötaide tuunaamo, jota julkaisee Parodia ja satiiri komppania Tartossa, joka tuunaa uutisia ja juttua uutisista ja jutuista mediassa, uutisia kuvia videoita juoruja vitsejä, lihaa säästämättä säästämällä laadusta tinkimättä PK voimala! Homma on simppeli. Otetaan uutinen tai juttu ja lisätään siihen joku toinen uutinen tai juttu, lisänä ripaus sarkasmia parodiaa satiiria, huonoa huumoria. Ei muuta, ei lisäaineita, sanat sekaisin, senat sakaisin. Tai sitten otetaan vain juttu mediasta ja tuunataan sitä. Toivotaan että syntyy huumoria, parhaimmillaan huonoa huumoria. Tule mukaan tuunaamaan pakina! Pakinatuutti Pyllykirjan kotipesä on Moskovasta reilusti länteenpäin Tartossa Virossa. Älä siis lue Paisuvaista Pullykirjaa kuin Valtamediaa, Oikeaa media, Valemediaa, mitä viddua .... vaan kuin Hölynpölyä Tähtipölyä 
 Jos et pidä "paskahuumorista" pysy pois Pyllykirjasta. Pyllykirja muistuttaa että vastuu Pyllykirjan sisällön väärinymmärryksestä siirtyy mielensäpahoittajalle heti kun mielensäpahoittaja avaa Pyllykirjan. Pyllykirjan jutut ovat ehkä vain roskajuttuja ja malliesimerkkejä huonosta huumorista. Mahdolliset yhtäläisyydet ns. todellisuuteen ovat lukijan mielikuvituksen tuotetta. Pyllykirjan pakinat syntyvät jutuista eri medioissa. Lähdemedia on saattanut ottaa aiheensa ns. todellisuudesta mutta Pyllykirja aina ja ainoastaan median julkaisemista jutuista. Hei sinä siellä, juuri sinä naama norsunvitulla. Voit myös itse lähettää juttujasi Pyllykirjaan. Palkkioita ei makseta eikä pyydetä!
Lööppijulkkis hoi. Jos jostakin tai sinusta on juttua julkisuudessa, mediassa, saatat joutua sen seurauksena tuunattuna juttuna myös Pyllykirjaan. Historiatiedoton ja älyvapaa Pyllykirja toimii Commedia dell'arte improvisaatioteatterin tavoin meemien ihmemaassa internetissä, koita kestää jos löydät pilakuvasi Pyllykirjasta. Tämä Pyllykirja on vain huulenheittoa, ei henkilökohtaista vittuilua vaikka joskus siltä saattaa näyttää. Ota huikka jos tukka kiristää!
Huumori on vaikea laji. Huono huumori on vielä vaikeampi laji. Pakinoita tuunatessa sattuu ja tapahtuu. Sarkasmiin parodiaan ja satiiriin taipuvainen paisuvainen Trollitehdas Pyllykirja ei takaa jutuissa esitettyjen asioiden ja tapahtumien tai henkilöiden yhteneväisyyttä media virtuaali yms. todellisuuden kanssa. Siis minkä ihmeen todellisuuden. No niin no huh hah hei ja rommia pullo. Terveisin Pyllykirjan vanha tuttu feminazzi-seksisti Aina Ilona
Vagina Dentata
Vagina Dentata
Kuva yllä. Hemaiseva tyhjäntoimittajatar neitsyt Vagina Dentata "The Immaculata Vagina" kuvautti alapäänsä multimeedio Jam FuckStuff kuviteltujen kuvien läpivalaisevalla ihmekameralla. Liity joukkoon Pyllykirjan avustavaksi kirjoittelijaksi, pyllynhytkyttäjäksi. Palkkioita tai palkkaa ei leipätekstistä makseta eikä osallistumismaksua peritä kirjoittajalta. Oikea ja vääräuskoiset ovat tervetulleita joukkoon kuten oikeassa ja väärässäolijatkin.
Terveisin multimeedio meemi Jam FuckStuff. Nigga Jam ja Vappuneekeripojat hytkyttävät hiekkabaarissa.
Terveisin multimeedio meemi Jam FuckStuff. Nigga Jam ja Vappuneekeripojat hytkyttävät hiekkabaarissa.
Pyllykirjan artikkelien kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransPyllyn nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijättärellä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.