Poliittinen pelisilmä toimii

Tapahtui Tukholmassa niinä päivinä kun Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama illasti pohjoismaiden huippupoliitikkojen ja valtionpäämiesten sekä naisten kanssa. Paikalla oli myös aina niin hauska seuramies, Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja Tanskan pääministeritär Helle Thorning-Schmidt.

"No voihan veljet ja siskot sentään täällähän on hauskempaa kuin uskalsin odottaakaan. Kuules Oba sä taidat tuntea nää pohjoiset tavat, heh. Tunnetkos muuten sen Arajärven Penan sen meidän ex presidentti Tarja Halosen puolison, liikanimeltään tissintuijottaja. Sillä on näissä kaleenoissa vähän sama veto päällä kuin sinulla näkyy olevan, heh hah. Onhan se hyvä että tuolla tanskalaisnartulla on hyvin istuva jakkupuku päällä. Sehän tästä vielä puuttuisi että sen blondin nännit töröttäis kovina tuon ohuen paitulin alla. Tuolla Hellellä on nuo ryntäät ja puskurit vielä siinä iskussa ikäsekseen että tarvitseekohan rouvan edes rintaliivejä käyttää?

Voihan puolneekeri sentään Oba kyllä sä olet aika velikulta. Siinäs näet hauskempaa se on meidän pohjoismaisten kanssa bilettää kuin sen Venäjän karhun Vladimir Putinin kanssa murjottaa kaiken maailman Syyriasta ja muista paskajutuista. Muuten jos olisit tullut Suomeen niin nää bileet olis päätetty saunassa ja siellä on kuule eri tunnelma, kuuma nääs. Vaatteet pois ja hoitoon kuten meilläpäin sanotaan. Kun tunnut olevan pelimiehiä sinäkin niin tuu ny Suomeenkin joutessas. Se Vladimir sulle hyvää hauskaa seuraa ole Pietarissa. Poikkeat paluumatkalla Suomeen niin mä vien sut saunabileisiin. Meilläpäin ne on naiset blondeja ja ne kuule tykkää neekereistä, puolneekereistäkin.

Toista se ol enne Viipurissa. Ootko sä kuullu Viipurista? Sellasta ol Viipurissa karjalaisten kaupungissa... lystiä. Kuule Oba mitä jos pommittaisit se Viipurin irti Venäjästä ja järkkäisit sen takaisin Suomineidon vartaloon niin norjaan, perskeles, atteleppa ite. Bileet paranee. Kerro sille Vladimirille terveiset. Sä Oba taidat sittenkin olla hyvä jätkä." Lue lisää » » 

Lue lisää http://www.pyllykirja.fi/pyllykirja-2013  Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/