Väyrynen ja Haavisto

Kyllä minulla on ikääni ja kokemukseeeni nähden vielä hyvä 17 asteen vaalistondis livertävät Pyllykirjan ajatustenlukijat keskustan presidenttiehdokas Paavo Väyrysen itsevarmasti arvelevan oman vaalijytkynsä mieskuntoa. Eihän tuo minua nuorempi vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto saa vaalijytkyään sen pystypäisemmin seisomaan vaikka on vaalijytkyn nostatusta miehissä harjoitellutkin.

Kyllä se Puuma Pekka on varmaankin tarvinnut vaaliviagraa saadakseen viisarin värähtämään minun lukemiini. Tosin se Antonio puoliso paljasti että Puuma Pekka panee parastaan myös toisella varvilla mutta niin panen minäkin. Minä olen kova luu. Minun stondiksen tästä vielä kohenee, niin minä asian näen ja samaa suosittelen myös Suomen kansalle.

Väyrysen voitonmerkki

Presidenttikilpailu on kovaa ja ratsuväki raakaa. Vähän sääliksi kävisi jos ei olisi vahingoniloinen sen demarien presidenttiehdokas Paavo Pöö Lipposen vaalijytkyn impotenssista. Ei nouse Paavo Pöö Lipposen jytky enää, ei edes viisari värähdä sen vertaa että heilahtaisi tervehdykseksi vanhan kilpakumppanin jortikka. No onhan se Paavo Pöö jo ikämies.

Minä en siitä itse tiedä mutta sanoovat että silloin ikämiehenä alkaa häntä lerpottaa maata kohden. Mutta mitäs läksi hupsu kaima nuorempiensa kanssa soitimelle. Ihan tässä naurattaa ja pierettää yhtäaikaa. Paavo Pöö Lipponen-Terminator kärsii maan vetovoimasta ja silleen tekee hän demareista selvää pässinlihaa. Perussuomalaisten presidenttiehdokas Timo Soinilla sentään vielä viisari värähtää ihan vaan Paavo Pöö kiusaksi. Saadaan tästä presidenttipelistä vielä miehekäs hännännostokilpailu, toivottavasti se Puuma Pekka ei innostu liikaa. Sillä puumalla kun on se erikoismiehen intressi vielä lisäämässä hännännosto kilpailuviettiä. Voi elämän kevät tätä soidinta. Saa Suomi neito pystyvän kavaljeerin.

pyllykirja-2012/221-17-asteen-stondis-kylla-tassa-viela-miehia-ollaan 

Jutun aihe IL Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan vieraskirja/