Guggenheim Helsinki

Saako Helsinki vihdoinkin arvoisensa taidemuseon? Guggenheim säätiön selvitys puoltaa Guggenheim museon perustamista Helsinkiin. Guggenheim museon Helsinki hanketta on myös arvosteltu sen kalleuden takia. Pyllykirjan arkkitehti työryhmä onkin valmistanut ilmaisen mallin ja suunnitelman uudeksi Guggenheim museoksi Helsinkiin. Ehdotus poikkeaa vain vähän kaavaillusta museosta ja sen paikasta.

Pyllykirjan arkkitehdit ehdottavat Guggenheim museon rakentamista ohuena silhuettina Helsinkimme rakkaita kasvoja pilaavan ruven Alvar Aallon suunnitteleman Stora Enson sokeripalan eteen. Samalla poistuisi yksi ikuisuuskiusa rakkaan Helsinkimme katukuvasta katsottaessa sitä Havis Amandan harteilta. Yllä havainnekuva Guggenheim Helsinki takes you to the next level ehdotuksesta museorakennukseksi.

Jos suunnitelma miellyttää Guggenheim museo hankkeen vetäjiä ja taustalla vaikuttavia vaikutusvaltaisia tahoja, Pyllykirjalla on ilo ilmoittaa että Pyllykirja Guggenheim museo Helsinki piirustukset saa tilaamalla ne Pyllykirjasta. Eikä maksa mitään.

Guggenheim Helsinki

Iso Jytky, Guggenheim museo Helsingin ensimmäinen pilvenpiirtäjä. Katso ja ihastele vihastele Pyllykirjan arkkitehtityöryhmän luonnoksia Guggenheim museo Helsinki rakennukseksi tästä pyllykirja-2012/212-guggenheim-museo-helsinkiin

Petri Nygard keisarinnankivi veistos 

Guggenheim tulee oletko valmis? Onko Helsingin kaupunki valmis? Pyllykirjan kuvanveistäjät ja taiteilijat esittävät suurta remonttia Helsingin julkisten veistosten uusimiseksi G-piste aikaa. Merkittäviä patsaanarvoisia perussuomalaisia on runsaasti. Keisarinnankivi Helsingin Kauppatorilla on jöpöttänyt jo aikansa ja sen voisi hyvinkin korvata suurella 10 metriä korkealla Petri Nygård lasikuituisella näköispatsaalla. Nygård patsaan tekijäksi olisi syytä kutsua taitava ja arvostettu taidemaalari Johannes Heinonen, Nokia. Pyllykirjan taiteilijat ovat tehneet luonnoksia Helsingin uusiksi julkisiksi teoksiksi, patsaiksi Guggenheim museo Helsinki aikana. 

pyllykirja-2012/212-guggenheim-museo-helsinkiin 

Kiihkeän uutisvuoden sykkeessä Pyllykirjan tuunatut uutiset 2012 pyllykirja-2012  

Lähetä kommenttisi Pyllykirjan vieraskirjaan vieraskirja/