Rosa Vagina Dentata Profumata
Rosa Vagina Dentata Profumata
"Vittu Haisee hyvältä" sanoo pyllynnuuhkijatar, entinen Vihreiden kansanedustajatar CIS-nainen Rosa Meriläinen ja niinhän se onkin silloin kun Vittu ei haise nyrkynvihreälle pahalle saati pilaantuneelle sillille. Vittu ne vitun bakteerit, vittu haisee, HAISEE. Mutta sillekin vitunhajulle on haistelijansa kertovat koiranleuat Eduskunnan kuppilassa salakapakasa.
Rosa Vittu haisee hyvältä
Rosa Vittu haisee hyvältä
Paitsi vitunhaistattelijatar on Rosa Halitosis Meriloinen myös kunnostautunut paskanheittäjätär. Paskanheitot paskankeitot Vihreiden kansanedustajattarena on heitetty mutta Tehtaankadulla Putten putiikin edustalla Rosan paska lentää kuin ikivihreä ajatus.
Pyllykirjan taideraati myöntää ihailemalleen Rosa Halitosis Meriloiselle vuoden sontaluukku kunniamaininnan ajankohtaisesta ja kantaaottavasta paskanheittopersromanssista Tehtaankadulla. Rosa kertoo tähdänneensä koiranpaskapommin keskelle Putten otsaa, jonne hän sielunsa silmin näki källin osuvan. Rosa kiittää Puttea suomalilaisen performanssitaiteen kehittämisestä antamalla hyvän aiheen heittää paskaa aidan yli. Paska paskasta, silmä silmästä, vittu vitusta jne. Pyllykirjan sontaluukku kunniamainintaan kuuluu myös mahdollisuus Rosalle tulla vetämään kunnon henkoset Pyllykirjan sontaluukun Jam FuckStuff krapulapierusta, tervetuloa Kappeliin hajulle. Paskan turahduksen päästävä Humalan teatterin maallikkojäsen Jam FuckStuff on Jumalan Teatterin tuntematon ihailijatar. Tilaisuudessa voi ottaa selfiet, verratonta Insta ja Facebook kuvaa.
Samaan aikaan toisaalla Rosa Meriläisen kakkaprotesti poiki erikoisen tutkintapyynnön, vastaus tuli nyt poliisilta – ”Liitän sen CV:seeni ja kehystän seinälle”
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ab5f5d25-5f02-4477-b6cd-e7ab21ae6c5f
Rosa Meriläisen roiskeläppä on museoitu, milloin Rosan paskanyytti pääsee museoon
https://www.ruutu.fi/video/3114984
tässä olisi molonmittaa mittatikussa
tässä olisi molonmittaa mittatikussa. Isompaa ei kannata yrittää työntää hameen alle ja pienempi ei tunnu missään. Terkkuja Rosa.
Täältä Rosan hameen alta lähtee semmoinen onka että ryssäkin pyörtyy Mykrainassa vai oliks ne Fuckrainassa
Oletko nähnyt Benny neidin kylvyssä
Oletko nähnyt Benny neidin kylvyssä
Aiheesta ja sen vierestä kirjoitteli Pyllykirjan vanha tuttu Transneiti Jam FuckStuff, kuva yllä, joka on ihana kuin Rosa Meriloinen.
Jam ja Rosa ne yhteensoppii huomenna viedään ne maistelusoppiin. Jam ja Rosa kuin kaksi vittua!