A. Stubb esittää. Pääministerin kusetustunti
Olettekos muuten näkyjä nähneet? Semmoisen kun A. Stubb esittää non stop? Pääministerin kusetustunti

Tapahtui eräänä päivänä Helsingin kaupungissa kauppatorin reunamilla kun lokit lentelivät nappailemassa ihmisiltä eväitä syödäkseen. Huumepoliisi, kamanarikanpitäjä ja iltapäivälehtijulkkis Jari Aarnion eväskojusta ostamaansa sienisalaattia kauppatorilla syötyään muuan turkulainen satunnainen kulttuurimatkailija Lii Anderson oli ilmeellisten näkyjen vallassa ja kuvataiteilija Tommi Toijan betoniveistos Bab Bad Boy pissapoikapatsas puhui hänelle suomen kielellä seuraavasti. "Mulla nääs tätä kusta riittää. Iso pää nääs. Kynästä tai munasta kusi huilaa. En tiiä mennä sanomaan mutta onhan meillä se Isokynä Lindholm joten homma toimii ja munasta ei väliä. Just funtsasin että pitäs haastaa se mies Mikkelistä isopää Liikanen kusitalkoisiin. On sillä iso pää joten eiköhän sieltä pissaa piisaa. Viddu mä sanon niille vihreille ilmastonmuutoshoukille et kun mä tässä kesän kusen ja kusetan muitakin niin kyllä lähtee merenpinta nousuun ja jäät sulaa, perskeles. Nythän mää menttaaliharjottelen että toi kolera-allas on se Niinistön Villen suu eikä mikkä kusilätäkkö. Viddu mä sanon niinkuin mikäki epäjumala että tulkoon vihreys ja vihreä tuli. Kylläpä helpottaa oloa kun losottaa. Tänne vaan kaikki pissaliisat vedenheitolle mereen niin ei haise kaikki Helsingin nurkat nartun kuselle. Maailma pelastuu ja olo kevenee. Viddu loppus jo toi kusentulo niin ehtis toi toljottaja näkyjennäkijä turunjunaan."

Niin mut voi viddu hei sinä kuseva pökkelö lausui Lii Anderson turuust. "Mikset sä vois olla kyykkypissa akka. Niinko se muumimamma Tarja Halonen. Nyt kuse Tare joutas muihi pr-hommiin niin voisha se ämmä losottaa siinä kyykkypissalla mereen. Miks aina toi pissapoika pääsee framille, epistä. Kyl naisetkii kusee ja kusettaa. Tai jos se oliskii se kristuksenmorsian Päivi Räsänen lorottamassa kuin mikäkin pissis" Aatteleppa ite.

Senkin hönttö turkkusse lausui siihen A. Stubbin näköinen Tommi Toljana pökkelö. "Kyl se olla pitää nuorempi olla. Mulle käy vain Sanni Grahn-Laasosen pissis vaik se mikkä isis oo, höh". Nyt männää turkkusse kusse, tuut sääkii. Mul mikkä kusse oo. Se on kusse tanskanmaalla. Mul on vaa ehta röpsä mist losottaa ku kusettaa.

Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan vieraskirja/