hitler_tobacco
Adolfa entinen Adolf Hitler

Adolfa kertoo: "Terve vaan kaikki minun suosikki klubin jäsenet. Minä Adolf Hitler olen palannut. Voit kutsua minua Adolfaksi. En minä muuten tietäisi koko asiaa mutta eräs ruotsalaishintti Göran Pers kertoi koko jutun minulle Slussenilla Tukholmassa pari viikkoa sitten. Yksi aamu siellä Slussenilla lönkytteli tiine kulkukoira. Narttu jäi siivousauton alle ja kuoli. Se narttu halkesi ja paskat valu kiveykseen. Siinä se juttu. Mutta ei koko tarina ollutkaan loppu kertoi Göran. Yksi nartunpaskakikkara alkoi laajentua yhtäkkiä ja tapahtui valtava alkurajähdys. Pölyn hälvettyä minä Adolfa olin Göranin kertoman mukaan seisonut hölmön näköisenä siinä kuolleen nartun vieressä sen paskoissa ja suolissa ja muutama koiransikiö messissä. Minulle tuli tajunta heti mutta en tuntenut itseäni aivan vastasyntyneeksi. Kävelin yhden kaupan ikkunan eteen katsomaan mikä kumma oikein olen. Samassa kun näin kasvoni tajusin että olen Adolfa ja tiesin myös kuka olin ollut, Adolf Hitler. Ihmiset alko tuijottaa ja vittuilla. Me väistettiin ja tuunattiin sitten Göranin ja sen turskan kanssa pikarunkut kusiputkassa. Mulla sylki kirvelevän kuumat, oli tullut vähän taukoo noihin kalukarkeloihin sitten Berliinin aikojen. Pimppasin Göranin posket täyteen. Se näytti ihan kuolaavalta kamelilta. Moikkasin hinttari Göranin ja sen jonkin verran Bruce Springsteen tyylistä turskaa. Otin taksin Arlandan lentokentälle ja ostin lipun Washinton DC:n Amerikan Yhdysvaltoihin jossa tiesin kaverieni viihtyvän."

adolfina
"Olen nykyisin taiteilija Adolfa die Künstlerin. Olihan mulla aiemminkin senkaltaisia taipumuksia. Minun ympäristötaideteos jutut meni silloin aiemmin joitakin vuosikymmeniä sitten vituiksi. Mutta nyt olen tekemässä juutalaiskaverieni, kovan luokan ympäristötaiteilijoiden Tel Avivista ja Jerusalemista, kanssa uutta ympäristötaideprojektia. Me ollaan puhuttu rap muusikko George W mukaan tähän taideteokseen. Sillä hemmolla on taalaa vaik'ei sillä moukalla makua olekaan. Kohta me pannaan haiseen niin että näkyy ja kuuluu. Rättipäiltä perseet tervataan sano Ehud mun frendi. Jeesus on kuollut mutta Elvis ja minä voidaan näköjään hyvin." Livni Olmert Company syöpäsolunpoisto performanssi Gazassa lue lisää »

"Lady hoi, tiedoksi. nyt kun Eva Braun on poissa pelistä mulle maistuu taas tussu. Tulkaa Harry's Bar mestaan moikkaamaan. Paljon käteistä mukaan typy ja omat kortsut. Minä annan kyydin. Jalostan sinusta nartusta taideteoksen. Nykysin mulle kelpaa myös juutalais muijat. Rööki palaa ja viskiä kuluu. Pöllyssä mä oon melkonen kokakikkeli. Kyllä tää taiteilijaelämä aina sen mun entisen homman pesee. Tää on yks mun jutuista" lue muut »
Saksankielestä kääntänyt SirppiNarttu

adolf_drag_queen
Afolfa. Narttu on palannut - Das Weibchen ist zurück - The Bitch is Back
Raaka Arska, Adolf Hitler palasi julkisuuteen paitsi Madame Tussauds Berliinin vahakabinetissa, myös Washintonissa DC Yhdysvalloissa. Adolfa, nimi jota hän nykyisin käyttää, on viipyillyt kaapissa viime vuosikymmenet erään valkoisen talon kellarissa. Ylläoleva tuore kuva Adolfasta, Adolf Hitleristä napattiin öljyvarkaiden privaattiklubilla järjestetyssä Drag Queen illanvietossa viikkoa ennen G8 maiden Japanin huippukokousta. Adolfa H, George W ja muita huippuluokan kimallenarttuja viihdytti hiprakassa ollutta yleisöä aamutunneille asti. Lue lisää »
Lähde Hevosmiesten tietotoimisto. 

Afolfa - Adolf Hitler. Narttu on palannut - Lue koko tarina lisää »  
Israelissa ja sen lähiympäristössä tehdään kulttuurihistoriaa, Yhteisötaiteilijaryhmä Livni Olmert Company häkellyttää maailmaa. Lue lisää »

hitler 

Ruotsi rahoitti natsi-Saksaa.

Toisen maailmansodan aikainen
Ruotsin finanssiministeri Ernst Wigforss
myönsi vuonna 1941 Hitlerin Saksalle suuren
pankkilainan, Dagens Nyheter kertoo.
IL lue lisää » 

Adolf Hitler, pikkupoika New Jerseystä IS lue lisää »
Mun uudet frendit on julkkiksia jokapuolella mageeta!
obama
Barack Osama haluaa teloittaa Obama bin Ladenin IS lue lisää » Vai miten se nyt oli?

Hitlerin murhasalaliittolainen muistelee HS lue lisää »
Madame Tussauds Berliini katso lisää »
Natsien metsästäjät kiristävät tahtia. HS lue lisää »
Kotiäiti Nina Mikkonen: Lastentarhojen juuret ovat natsi-Saksassa HS lue lisää » 

Lähetä SirppiNarttu postikortti ilmaiseksi. Valitse kuva ja klikkaa lähetä kortti painiketta

sirppinarttu
SirppiNarttu & Kuviteltujen Kuvien Kone esittää "Adolf Hitlerin paluu" sarjasta PopPorn 2008 kierrätystaide kollaaseja julkaistuista mediatiedostoista. Kerro mielipiteesi Adolf Hitlerin paluu taideteoksesta »  Julkaistu 6 heinäkuu 2008. Lähetä viesti SirppiNartulle Tue SirppiNartun taiteellista toimintaa ja/tai osta verkkotaideteoksesta valokuva vedos Taiteilijatar SirppiNarttu syntyi 1988 Tukholmassa Ruotsissa jossa hän asuu ja työskentelee. 8.7.2008