madonna_fart
Vagina Fart Madonna 50 vuotta. Narttu kuin Neitsyt Maria! SirppiNarttu onnittelee.
Katso kaikki Madonnan syntymäpäivä lahjat » Fun Club kuva » 

madonna_candy
Tart Dandy onnittelee Madonnaa! Katso kaikki Madonnan syntymäpäivä lahjat »

madonna
Madonnan maailmankiertue alkoi näyttävästi Britannian Cardiffista. HS lue lisää » 

madonna
John McCain raivostui Madonnalle Hitler-vertauksesta IL lue lisää »
Paris Hilton on USA:n seuraava presidentti IL katso lisää »

madonnashow
Uskomatonta mutta totta, Madonna tulee vihdoin Suomeen. Viime syksynä Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Etelä-Amerikassa yli kaksi miljoonaa katsojaa saanut Sticky and Sweet -tour saa jatkoa 16 Euroopan konsertilla, joista yksi tuo popin kuningattaren vihdoin Suomeen. IS lue lisää » 
Popin kuningatar Madonna haastattelussa - IS lue koko juttu!
Tsekkaa Madonnan Jesuksen upea etuvarustuskuva! - 7 päivää 
Madonna parhaimmillaan, katso lisää »  Madonnashots » »

Mutta entäs tuo toinen kuuluisa "Like a Virgin" Neitsyt Maria. Hävytön narttu on mennyt ilmestymään linnunpaskassa. Neitsyt Maria ilmestyi linnunkakasta! kirjoittaa IL katso lisää » Onhan siinä Madonnalla tuunaamista että saa juttunsa elämään yhtä kauan kuin tuo valkoisen valheen murjaissut pikkulutka Neitsyt Maria joka jakoi persettä naapurille ennen häitään ja pamahti paksuksi. Tiedä vaikka morsio olisi luukuttanut hanuria neekerille, tulihan sitä persehedelmää myöhemmin kolme murjaaniakin lahjoilla juhlimaan. Siitä sitten Josefille ja naapurustolle iskemään tarinaa erikoisesta yhdynnästä äpärän alkuperän hämäämiseksi. No, valkoisilla valheillahan ne lutkat tätä maailmaa pyörittää. Mutta hyvin on tarina toiminut ja business on ollut tuottoisa jo useita satoja vuosia. Pikku vinkkinä Madonnalle tai jollekin toiselle Ambitious Bitch tyypille. Tuunaa kurahaarallasi Neitsyt Marian kuva pikkuhousunsuojaan! Siivekkääseen tai ilman. Hyvin oli se linnunpaskaneitsytkin karjalanpiirakan näköinen. Kuumana käyvällä kurahaaralla saa ilmestuksen painettua pikkuhousunsuojaan suoraan mallista. Alkaa homma pelittää. Ja eikun homma Youtube ja muuhun mediaan. Perstuppu Madonna menis hyvin kaupaksikin varsinkin Japanissa. Siinähän ne japsit pääsis hajulle kristinuskosta. Kyllä se siitä! Fun Club kuva »

Lähetä SirppiNarttu postikortti ilmaiseksi. Valitse kuva ja klikkaa lähetä kortti painiketta

sirppinarttu

SirppiNarttu & Kuviteltujen Kuvien Kone esittää taideteoksen "Madonna" sarjasta PopPorn 2008 kierrätystaide kollaaseja julkaistuista mediatiedostoista. Kerro mielipiteesi Madonna taideteoksesta »  Julkaistu 16 elokuu 2008. Lähetä viesti SirppiNartulle Tue SirppiNartun taiteellista toimintaa ja/tai osta verkkotaideteoksesta valokuva vedos Taiteilijatar SirppiNarttu syntyi 1988 Tukholmassa Ruotsissa jossa hän asuu ja työskentelee. 18.8.2008