possu 

Aalto Yliopiston etiäis- ja mutiaisdosentti Suomi Neito on viime aikoina kärsinyt kulttuuri ja koulutuselimessään omituisen laatuisesta ja kiusallisesta vaivasta ja lisäriesana on Suomi neidolla esiintynyt pahanhajuista vuotoa ko. elimestä. Aluksi suuren yleisön keskuudessa levisi huhu hullun lehmän taudin saastuttamasta Suomi Neidosta. Tarkemmat tutkimukset osoittivat kuitenkin että kyseessä on ns. ministeris-sarkooma. Nyt on kuitenkin ihmeparantuminen ilmeisesti tapahtumassa. Ministeris-sarkoomaksi diagnosoitu Suomi Neidon loiskasvain on yhtäkkiä alkanut kutistua ja parissa päivässä sanotaan sen häviävän kokonaan Suomi Neidon kulttuuri ja koulutuselimestä. Onnen ja riemun päivä kaikille neidon ko. elimestä riippuvaisille imeväisille ja paisuvaisille.

Samaan aikaan muualla, "kyl täsä maailmasa shit tapahtu"

sarkomaa

Opetusministeri Sari Sarkomaa (kok) jättää hallituksen perhesyiden vuoksi. IL lue lisää »
Opetusministeri Sari Sarkomaa kokoomus jättää hallituksen perhesyiden vuoksi. Tilalle nousee Henna Virkkunen. HS lue lisää »

Henna Virkkunen on Kokoomus puolueen varapuheenjohtaja ja ensimmäisen kauden kansanedustaja.  

Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen kertoo Verkkouutisille pitävänsä Sarkomaan ratkaisua rohkeana.
Perhesyistä eroava ministeri Sari Sarkomaa haluaa olla esimerkki miehillekin. HS lue lisää »

Lähetä SirppiNarttu postikortti ilmaiseksi. Valitse kuva ja klikkaa lähetä kortti painiketta

sirppinarttu
SirppiNarttu & Kuviteltujen Kuvien Kone esittää taideteoksen "Sarkooma" sarjasta PopPorn 2008 kierrätystaide kollaaseja julkaistuista mediatiedostoista. Kerro mielipiteesi Sarkooma taideteoksesta »  Julkaistu 12 joulukuu 2008. Lähetä viesti SirppiNartulle. Tue SirppiNartun taiteellista toimintaa ja/tai osta verkkotaideteoksesta valokuva vedos. Taiteilijatar SirppiNarttu syntyi 1988 Tukholmassa Ruotsissa jossa hän asuu ja työskentelee. 12.12.2008