Sunnuntai 18.tammikuu. The Livni Olmert Company:n yhteisö ja ympäristötaide projektissa on nyt väliaika. Israel aloitti vetäytymisen Gazasta. Väliaikaista tämä kaikki on vaan. Esityksen pitää jatkua!
Maanantai 19. tammikuuta. Gazassa on ollut jo toinen rauhallinen yö aseiden vaiettua kummallakin puolella. Israel alkoi vetää joukkojaan Gazasta jo eilen sen jälkeen kun aluetta hallitseva Hamas-järjestö ilmoitti liittyvänsä tulitaukoon. HS lue lisää »

adolf_livni   adolf_olmert
 "Adolfina" Tzippi Livnitär   "Adolf" Ehudi Olmi

Israelissa ja sen lähiympäristössä tehdään kulttuurihistoriaa, Yhteisötaiteilijaryhmä Livni Olmert Company häkellyttää maailmaa. Yhteisö- ja ympäristötaiteilijat "Adolfina" Tzippi Livnitär ja "Adolf" Ehudi Olmi, nuo kaksi veitikkaa Tel Avivin ympäristö- ja yhteisötaide sekä ulkosisäpolitiikkan opiston kasvattia, ovat järjestäneet upean ja näytösluonteisen ympäristö- ja ulkosisäpolitiikkaperformanssin kotimaassaan Israelissa ja naapurissaan Gazassa. Apunaan heillä on noin 10.000 hampaisiin asti aseistettua avustajaa. Vihdoinkin tämä dynaaminen ja suorastaan tuhoavan luova kaksikko on päässyt toteuttamaan jotakin suurta. Esikuvansa, edesmenneen ja kiistellyn ympäristö- ja yhteiskuntataiteilijan "Adolfa" Adolf Hitlerin hengessä ja työkaluilla taideteoksiaan luova kaksikko on vihdoin parhaassa tuhoa ja luo vaiheessaan. Parin käyttämä tekniikka on huippuunsa hiottu mutta suuren esikuvansa Adolf H:n perinteitä kunnioittava. Israelin Suomen suurlähettiläs vertasikin TV kritiikissään hauskasti ko. ympäristötaiteilijoiden käyttämää gazalaista ja Hamas teosmateriaalia syöpään ja ko. yhteisötaiteilijoiden tuhoavan luovaa otetta tuohon syöpään kirurgin taitavasti käyttämään veitseen. Voisiko sen paremmin sanoa? No, ehkä hepreaksi.

The Livni Olmert Company esittää mahtavan Gaza Strip ilotulituksen suorana Youtube Youtube

Joulun 2008 jälkeen juutalainen taiteilijakaksikko pani pystyyn mittavan ja runsaasti huipputekniikkaa hyväksikäyttävän ilotulituksen jolle lienee vetää vertoja vain heidän oletetun taiteellisen, henkisen ja hengellisen oppi-isänsä ja esikuvansa "Adolfa" Adolf Hitlerin omana aikanaan järjestämät samanhenkiset massiiviset yhteisötaideprojektit.
hitler_tobacco
Edesmennyt yhteisö ja ympäristötaiteilija "Adolfa" Adolf Hitler. Afolfa Narttu on palannut. Lue koko ihmeellinen tarina »

olmert_livni_barak
Israelin ulkoministeri Tzipi Livni, pääministeri Ehud Olmert ja puolustusministeri Ehud Barak tiedotustilaisuudessa 27.12.2008 Yle uutiset lue lisää » Lieneekö kyseessä Israelin suurlähettiläs Avi Granot:n määrittelemän yhteiskuntakirurgian syöväntappo yksikön johdon palaverista? Syöpä Hamas on vihdoinkin paikannettu ja eikun pommeilla töihin. Eikun syöpäiset paikat paskaksi, kyllä se EU sitten korjailee jälkiä ja maksaa viulut. Suurlähettilään blogi ja email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Israelin suurlähettiläs Avi Granot pakahtunee riemuun. Tällä kertaa iskettiin kehittymässä oleviin syöpäsoluihin eli tapettiin koko syöpäpesäke Gazassa ainakin 30 palestiinalaista lasta on saanut surmansa Israelin iskussa YK:n ylläpitämään kouluun. IL lue lisää » Israelin mukaan palestiinalaistaistelijat eli syöpäsolut olivat kuitenkin ensin tulittaneet israelilaisia koulusta. IS lue lisää»

gaza city
"Syöpäspesialistien" taistelut Gazassa jatkuvat - kuolleita jo 460. IS 4.1.09 lue lisää »

Huhupuheiden mukaan Livni Olmert Company jäsenten ja avustajien suuresti ihailema Adolf Hitler muistuttaa ulkonäöltään häkellyttävästi itse ko. taiteilijoita. Sukulaisiakaan he eivät tiettävästi ole. Ehkä hengenheimolaisuus ja yhteinen lahjakkuus ovat muokanneet heistä kuin kolme marjaa, kuten tavataan sanoa.
Afolfa Narttu on palannut - Das Weibchen ist zurück - The Bitch is Back. Lue koko ihmeellinen tarina »

Israelilaisten sotilaiden paljastukset Gazan sodassa tehdyistä julmuuksista ovat nostattaneet skandaalin Israelissa. Joukko sotilaita on antanut todistuspuheenvuoroja, joista paljastuu tietoinen palestiinalaisten siviilien tappaminen ja omaisuuden tuhoaminen. HS lue lisää »

Livni Olmert Company jäsenet, nuo Tel Avivin ympäristö- ja yhteisötaide sekä ulkosisäpolitiikkan opiston kasvatit ja oppilaitoksen Mengele - Göbbels kurssin priimukset toteuttaa Gaza yhteiskuntataideprojektiaan suuren esikuvansa keskitysleiri ja holocaust tekniikkaa huimaavalla taidolla ja virtuositeetillä. Opi tuntemaan Mestari ja tunnistat perässähiihtäjät.

Samaan aikaan toisaalla. Israel julkaisi ilmaiskuista VIDEOITA YOUTUBESSA

Israelin armeija julkaisi internetissä videoita ilmaiskuistaan ja muista hyökkäyksistään Hamas-liikkeen taistelijoita vastaan Gazassa. IL lue lisää » Youtube » Israel Gazan tilanteesta: Tulitaukoa ei tule IS lue lisää »
Yhdysvallat esti yhteisen Gaza-päätöksen turvallisuusneuvostossa HS lue lisää »
YK:n pääsihteeri Ban Ki-Moon on puolestaan vaatinut, että Israelin maahyökkäyksen on loputtava välittömästi. Onko tukka hyvin Condoleezza Rice?
Satoja ulkomaalaisia poistui Gazasta Israelin luvalla. Evakuoinnin epäillään ennakoivan Israelin hyökkäyksen voimistumista. Lähi-idässä osoitetaan mieltä yli 420 ihmishenkeä vaatinutta hyökkäystä vastaan Yle uutiset lue lisää »

Israelilais suurlähettilään tunnistamat syöpäsolut ovat arvaamattomia ja pahantahtoisia. Hamas julisti vihan perjantain HS lue lisää »
gaza
Israelin Gaza-iskuissa kuollut jo 400 ihmistä eli syöpäsolua kuten Israelin suurlähettiläs asian kauniisti kiteytti IS lue lisää »

gaza
Venäjä: Hamas lopettaa iskut, jos Israel lopettaa saarron HS lue lisää »
Israelin ydinlaitos Hamasin tähtäimessä IS lue lisää »
Israelin korkein oikeus määräsi perjantaina, että Israelin on sallittava ulkomaisten toimittajien pääsy Gazaan HS lue lisää »
George W Bush puolusti voimakkaasti Israelia Yle uutiset lue lisää »
Israelin suurlähettiläs Avi Granot: Hamas on palestiinalaisalueiden syöpä MTV 3 uutiset lue lisää »
Gazan sodan tuhot ainakin 1,5 miljardia euroa HS lue lisää »

Palestiinan alueen historiaa HS lue lisää »

Tel Aviv. Israelin keskustalainen ulkoministeri Tzipi Livni ja oikeistolainen oppositiojohtaja Benjamin Netanjahu julistautuivat kumpikin myöhään tiistai-iltana Israelin parlamenttivaalien voittajiksi. Livni sanoi televisiouutisten mukaan, että israelilaiset ovat valinneet hänen keskustalaisen Kadima-puolueensa. HS lue lisää »

The Israeli Government's Official Website Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Lähetä SirppiNarttu postikortti ilmaiseksi. Valitse kuva ja klikkaa lähetä kortti painiketta

sirppinarttu
SirppiNarttu & Kuviteltujen Kuvien Kone esittää taideteoksen "Juutalaisten ympäristötaide projekti" sarjasta PopPorn 2008 kierrätystaide kollaaseja julkaistuista mediatiedostoista. Kerro mielipiteesi Juutalaisten ympäristötaide projekti taideteoksesta »  Julkaistu 30 joulukuu 2008. Lähetä viesti SirppiNartulle. Tue SirppiNartun taiteellista toimintaa ja/tai osta verkkotaideteoksesta valokuva vedos. Taiteilijatar SirppiNarttu syntyi 1988 Tukholmassa Ruotsissa jossa hän asuu ja työskentelee. 31.12.2008