lakupekka

KekeTop
Muunnelma Lakupekasta, 2008

EASTAFAB -
Afrikan nykytaiteen Biennaali >>>
Taidegalleria KekeTop
Afrikan taiteilijat >>>

 

KekeTop Afrikka projekti

Kuulostaa varsin laajalta aiheelta ja sitähän se tottavie on. Kokoan suomalaisten,
eri alojen ja ammattien edustajien kokemuksia ja näkemyksiä laajasta Afrikan mantereesta ja sen eri alueesta sekä asukkaista. Etsin ihmisiä joilla on omakohtaista elettyä elämää Arikassa.

Se mitä tekijänä haen on ihmisten muistinpanot ja kokemukset, kertomukset työstä, avustustyöstä, tutkimustyöstä tai seikkailusta. Ja tässä yhteydessä nimenomaan huomioita afrikkalaisesta maisemasta ja ihmisistä, heidän tavoistaan ja elämästään.
Myös valokuva-albumien sisältö kiinnostaa. Aineisto voi olla hyvinkin "päiväkirjanomainen". Kokemuksesi ja kertomuksesi, kuvasi yms. materiaali on kiinnostavaa.

Jos sinulla on jotain joka liittyy ylläkuvattuun niin ota yhteyttä. Tai jos tuttavapiirissäsi on joku jolla on hakemiani kokemuksia niin välitä viestini hänelle.

Kaikki projektia varten antamasi materiaali, kuvat, tekstit, yms. palautetaan sinulle tallennuksen jälkeen. Jokaisen tämän hankkeen avustajan toimittamaa materiaalia kohdellaan kunnioituksella eikä lähdemateriaaliin tehdä muutoksia joita alkuperäinen tekijä ei hyväksy. Lähdetiedoissa mainitaan jokaisen kuva ja tekstilähteen tekijä, ellet toisin halua. Jos olet äänittänyt elävää musiikkia ja muita elämän ääniä niin odotan todella yhteydenottoasi.

Jos sinulla on mahdollisuus toimittaa tekstit ja kuvat yms. materiaali esim. sähköpostilla tai levykkeellä niin hyvä, mutta ei välttämätön. Myös käsinkirjoitettu tai piirretty, maalattu, aiheeseen liittyvä tuotantosi kiinnostaa.
Alkuperäiset palautetaan tallennuksen jälkeen.

Matkaraportti Somaliasta lue lisää »

Ystävällisin terveisin Keketop

lähetä viesti keketop >>> ¦ KekeTop Afrikka projekti | Aikaisempia KekeTop taideteoksia