Tule mukaan muuttumaan! Riikka sun persus sulaa ja poikii kohtsiltään. Valitse sun persukselle uusi väri meikkikartasta. Kyllä setätäti auttaa. Sininen on jo käytetty miten olis keltainen. Olen uusi persus keltainen
Tule mukaan muuttumaan! Riikka sun persus sulaa ja poikii taas kohtsiltään. Purra purra Riikka sua saa kohta purra. Valitse sun omalle persukselle uusi väri meikkivärikartasta. Kyllä setätäti Toffe auttaa. Sininen persus on jo käytetty miten olis keltainen. Onko sun uusi persus keltainen. Sun persus paistaa sun persus loistaa kuin hymysi sun. Uutta väriä kansalle joka harmaudessa pähkäilee orpopirun ikeessä. Riikka kulta Riikka kulta herää jo persustasi soita persustasi soita persustasi koita piu pau pou piu pau pou.
 Ystävällisesti KékéTop 2.0 of Ginland & Beer. Cha cha chaa!. Niinku persus sulaa ja poikii, sulaako persus ja vaihtaako taas väriä. Leikkaukset alkavat purra. 
Tämän artikkelin kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransTaiteilijattaren nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijällä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.
Jatka seuraavaan artikkeliin
Onks tuo se URS? Nyt ei tiedä mitä sanoisi. Onka tuokin päätynyt tikkatauluun kysyvät Åke ja Sampo Gorilla
Onks tuo se EU URS ulalla? Nyt ei tiedä mitä sanoisi. Onks tuokin päätynyt tikkataidetauluun kysyvät Åke ja Sampo Gorilla torilla. Voi hyvänen aika nyt ei ole hyvä keli tulossa, täh
https://www.keketop.com/keketop-2-0-blogi

 

Hyvää huomenta suomalaiset. Sitä saa mitä tilaa. Täällä Alex teidän uusi pressa. Mulla ei ole mitää hampaankolossa. MItes teillä?
Hyvää huomenta tasavaltalaiset suomalaiset. Paras mies voitti kilpakumppaninsa, kuten aina. Sitä saa mitä tilaa. Tässä taidetikkataulu Alex jolle on käynyt niinkuin sille on käynyt, teidän uusi pressa tikkataidetaulu. Ei ole mitään hampaankolossa sanooko joku muuta. Mites teillä? Reilu kisa, peli eiks niin peksi.
Sori siitä mutta nyt on pieni pakko sietää toisianne joku kuusvuotta, suomalaiset ja Alex. Nyt kun suomalaisille on käynyt niinkuin niille on käynyt, eikun etiäpäin.
Sori siitä mutta nyt on pieni pakko sietää toisianne joku kuusvuotta, suomalaiset ja Alex. Nyt kun suomalaisille on käynyt niinkuin niille on käynyt, eikun etiäpäin.
Samaan aikaan toisaalla Mikkelin torilla Åke ja Sampo ihmettevät "kuis täs näi käikii" yhdessä ex EU paisuvaisen kanssa maailman menoa siellä sun täällä. Nyt kun suomalaisille on käynyt niinkuin niille on käynyt, eikun etiäpäin. Vinkkinä suomalaiset, OTAN NATO olutta on nyt paras olut ja lonkero suositus koko janoiselle kansalle. Näin aloitimme heti itäsuomalaisen yrittäjyyden tukemisen koska ryssät ei pääse kaupoille rajantakaa, ei tuu rahhaa ei tuu mittään. OTAN NATO olutta ja lonkeroa tuoppiin, hörppäämme sassiin kurkusta alas. Karjalan voimme juoda takaisin sitten lähitulevaisuudessa Käkisalmen markkinoilla kun aika on. Kun aika on, tuskin maltamme odottaa tuskin sinäkään. TransSuomineito onnittelee vaalivoittajaa ja häviäjiä tasapuolisesti. OTAN NATO olutta ota sinäkin. Tjupp tjupp tupp tupp
OTAN olutta ota sinäkin
OTAN olutta ota sinäkin
- Vaalienjälkeisin terveisin. Ystävällisesti KékéTop 2.0 of Ginland & OTAN NATO olutta Niinku cha cha cha tanssii torilla valokeilassa Alex Stubb, hämärässä muutama muu
- Tämän presidentinvaali 2024 artikkelin kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn, ValeKeinoVaginaTransTaiteilijattaren nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijällä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen presidenttipeliin, mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen. Siitä huolimatta paras mies voitti presidentin vaalit 2024. Pulinat pois. Sori siitä että on käynyt niinkuin on käynyt.

 

Ehdolla presidentiksi
Presidentinvaali 2024. Paras mies voittakoon paikkansa Suomen presidenttinä. Tikkaa tauluun Sampo.

Pysy kanavalla, juttua tulossa Saimaan rannalta isäntinä Mikkelin torilla Åke ja Sampo Gorilla.

- Mitäs sanot Sampo Gorilla, kysyi Åke, kukas myö huuvetaan resipentiksi linnaan?

- Myöhä tarvitaan meijän mies Savosta tekemään SuurSuomi uusiks. Make Suomi Great again julisti Sampo Gorilla lippa vinossa.

- Meijän paras äijä oli ex-EU paisuvainen komistsaari aikanaan. Sehän on pätevä äijä Make Suomi Great Again toimiin. Meijän paras ex-EU paisuvainen äijä rakenteli Suur-EU hanketta aikanaan komistsaarina ja oppi haaveilemaan isosti.

- Joobajoo, Åke katos meijän ex-EU paisuvainen äijä valittaa kolotusta hampaankolossa joka alko kun se ankaran sultan super sk70 anto sille liikanimeks pikku mustafa vaikka se olis halunu olla Pikku G. Vidun basaari-iltalypsäjä. No tarjoshan se kunnon pöperöt iltapalaksi, mahatanssitkin nähtiin ei maha mittään.

- Mitä siä Gorilla vanhoja muistelet
- No kato siellähä se selvis ex-EU paisuvaiselle että kehitys kulkee toisinpäin. Siellä se joku ärdösi sille paisuvaiselle että homma on niin päin että EUsta tehdään ankaran sultan super huvipuisto. Revi siitä. Ja laskun maksaa Eu.
- Niin niin mut ennen oli enne ja nyt on nyt laukoi Åke

- No kato Åke, nyt meijän paras ex-Eu paisuvainen äijä näkee homman niin että olisi sopiva aika tehä SuurSuomi uusiks. EU paisuvaisen laajeneminen tökkii jo siellä Fuckrainan paikkeilla koska ryssä otti nokkiinsa paisuttelusta ja kaivo lapiolla uuden rajalinjan. Rautaa palaa, rahaa kuluu. Paska homma, Rysselissä EU € rahaa on polttaa miljarditolkulla mutta rautaa puuttuu, viddu.

- Sampo jatkaa juttua. Suomineidon lanteisiin perseeseen mahtuisi lisää täytettä, täytemaata, ryssänmaalla honkakangasta koivikkoa riittää. Ei kun ottamaan vanha vahinko takaisin. Sais vaan saksmannit mukaan ja loput EU maat talkoisiin SuurSuomen puolesta pärkkeles. Se Kiovan ZeZe-mies vie vaan kaiken ilman tilan hankkeelta. Jenkkikin hymyilee jo suupielellä, muskelia löytyy, rautaa palaa. Sehän on niin että ylipäällikkönä olis paremmat näköalat SuurSuomaliaan. Ryssä pannaan maksamaan viulut, sillä massia riittää.

- Joha siä jutun murjasit Gorilla. Onko tullut istuttua päämajassa pitkää päevää isolla tuopilla, siipi kantanu, ku tuollasia höpäjät. Saatana humalaisen juttuja ja viitit vielä leukojas louskuttaa. Mut vidduuks siitä ja sun jutuistas Sampo. Paras äijä voittakoon. Kivat nuo silmälasitki..

- Åke ja Sampo Gorilla pyörittelivät silmiään ja heiluttelivat torilla käsiään, jo on maailma mallillaan. Paikalle asteli räppäriteini ja alkoi pöpöttämään. "Niin on miltä näyttää. Sillä teijän ex-EU paisuvainen äijällä on liian iso ego näin pieneen Suomeen. EU paisuvainen äijä, ego iso, suomalia köyhä.

- Kato toriÄijät puhui vähän mutta asiaa riimitti teini. Kyllä se varmaan alkaa resiperttinä ottaa vahinkoa takaisin ja paisuttaa tätä Suomea SuurSuomeksi että mahtuis suuri ego paremmin maailman parhaaseen valtakuntaan. Mihis täältä muualle pääsis paisuttamaan kuin venemaalle, siellähän se SuurSuomi oli ja on edelleen. Massia siellä kuuluu olevan myös kuin meressä muovia. Kyllähän pankkimies rahan päälle ymmärtää, takavarikkoon vaan laukkuryssänrahat" Teini pummi vielä tupakan ja lähti teilleen. Teini räppäsi mennessään: Onk se ex-Eu paisuvainen ylimielinen äija, alimielinen maija. Näyttääk pitkävihaiselta mut onkse vaan paisuvainen harmaa. En tiiä mut ääni lähtee äänestyksessä yeah.

Paras mies voittakoon paikkansa Suomen presidenttinä. Tikkaa tauluun Sampo.
Presidentinvaali 2024. Paras mies voittakoon paikkansa Suomen presidenttinä. Tikkaa tauluun Sampo.
- Vaaliterveisin. Ystävällisesti KékéTop 2.0 of Ginland & Beer Niinku cha cha cha tanssii torilla valokeilassa Rehn Stubb Haavisto Halla-aho hämärässä muutama muu
- Tämän presidentinvaali 2024 artikkelin kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn, ValeKeinoVaginaTransTaiteilijattaren nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijällä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen presidenttipeliin, mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen. Siitä huolimatta paras mies voittakoon presidentin vaalit 2024

 

Hommage à Sanna Marin ehdotus ex pääministeri Sanna Marin muotokuvaksi. Ehdotuksen tekijä the Man of Kékéism © KékéTop 2.0
Hommage à Sanna Marin Finnois Culotte on ehdotus ex pääministeritär Sanna Marin muotokuvaksi Vive la madame Marin. Fiat Lux Sanna The MILF ehdotuksen tekijä on the Man of Kékéism © KékéTop 2.0. Kukaan ei ole pyytänyt ehdotusta joka onkin syntynyt taideteokseksi puhdetöinä, rakkaudesta lajiin.
 Ehdotuksen pohjalta on mahdollista valmistaa ennalta lukumäärältä määräämätön määrä "Finnois Culotte. Que la lumière soit, Sanna the MILF" taideteoksia jos kysyntää ilmenee. Aistiyliherkät huomio. Taideteoksen välittömässä läheisyydessä on havaittu hienoa vienoa, profaania tuoksahdusta jonka alkuperästä on esitetty vain tuhmia urbaanijuoruja. Mahdollisesti toksinen tuoksahdus saattaa aiheuttaa huimausta tai nostattaa mielialaa. Vaikutus on ohimenevä eikä jätä pysyvää traumaa. Tuoksahdus saattaa myös aiheuttaa harha-aistimuksia. Aistit avoinna aistit avoinna kaikkialle, Zen ja aistiyliherkkyys on taitolaji !!!
Vive la madame Marin Finnois Culotte. Tilaa omasi nyt, toimitetaan maailmanlaajuisesti. Jos rahaa taideteoksen hankintaan ei ole tee kuten ex pääministeritär Sanna Marin, lainaa rahaa ja tilaa laatua. Fiat Lux Sanna The MILF. Bene vale ad Finnos.
The Man of Kékéism © KékéTop 2.0